Over ons

Fotoclub “Oost-Groningen” is opgericht vanuit de Werkgroep Fotografie Groningen. Leden van deze werkgroep namen vanaf 2007 deel aan diverse workshops en cursussen gegeven door Kunstgroep Noord. Fotoclub Oost-Groningen bestaat uit actieve leden die allen hun eigen stijl van fotograferen hebben. Samen bekwamen wij ons verder in de fotografie door het volgen van workshops en cursussen. Ook gaan wij, al dan niet gezamenlijk, naar lezingen en cursussen of nodigen wij fotografen uit om hun kennis en passie te delen. Alle leden zijn kundig in het beoordelen van foto’s en zo geven wij elkaar opbouwende feedback. Maandelijks is er een clubavond waarbij wij elkaars werk beoordelen. Wij werken aan diverse thema’s zoals de vier jaargetijden, foto van de maand, maar ook de technische elementen van het fotograferen komen aan de orde. Wij verzorgen exposities op verschillende locaties met een diversiteit aan onderwerpen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor het vrijblijvend bijwonen van een clubavond. In de onderstaande enveloppe vindt u onze contactgegevens.
Fotoclub Oost-Groningen

Over ons